RTRVR: Wat is het en hoe werkt het?

Home / RTRVR: Wat is het en hoe werkt het?

RTRVR helpt je je verloren spullen snel terug te krijgen. Dankzij een slim systeem en een netwerk van afhaalpunten ben je je sleutels, portemonnee, tas, telefoon of welk ander artikel dan ook nooit lang kwijt.

Een RTRVR is een sleutelhanger met een NFC-chip er in. Met onze gratis app op je smartphone kun je je sleutelbos registreren. Op het moment dat een gevonden sleutelbos bij een afhaalpunt wordt gescand krijg je als eigenaar een berichtje op je telefoon waar en wanneer je je artikel kunt ophalen.

 

Zo werkt het in het kort:

Uitleg slide 1a

Bijna iedereen verliest wel eens iets. Vaak worden verloren artikelen wel gevonden, maar heeft de vinder geen idee van wie het zou kunnen zijn.

We kunnen gevonden voorwerpen inleveren bij de gemeente, maar ook daar lukt het meestal niet om de eigenaar te achterhalen.

Bij gemeenten, politiebureaus en andere organisaties liggen daarom miljoenen sleutelbossen, portemonnees, tassen en telefoons tevergeefs op hun eigenaar te wachten en worden uiteindelijk vernietigd.

Met RTRVR gaat dat veranderen!

 

Uitleg slide 2

 

RTRVR brengt de eigenaar en de vinder bij elkaar, met volledige waarborging van de privacy van beide.

RTRVR heeft een netwerk van afhaalpunten waar de artikelen met een RTRVR kunnen worden ingeleverd. Op het afhaalpunt wordt de RTRVR gescand en ontvangt de eigenaar automatisch een bericht waar het artikel kan worden afgehaald. Gratis!

 

 

 

Uitleg slide 3

In onze RTRVRs zitten NFC-chips verwerkt. Deze chips ken je al van de OV-chipkaart, je bankpas waarmee je contactloos betalingen kunt doen en van het pasje waarmee je op je werk naar binnen kunt.

In zo’n NFC-chip zit een wereldwijd uniek nummer ingebakken, dat niet gewijzigd kan worden. Op het moment dat jij jouw RTRVR registreert, wordt dat unieke nummer bij jouw artikel opgeslagen.

Wanneer je RTRVR op een afhaalpunt wordt gescand, wordt dit unieke nummer aan ons doorgegeven en weten wij meteen dat het jouw artikel is. We sturen je dan meteen een bericht dat je artikel gevonden is.

Contact Us

We're not around right now. But you can send us an email and we'll get back to you, asap.

Not readable? Change text. captcha txt