Afhaalpunt worden?

Home / Afhaalpunt worden?

Het overgrote deel van de gevonden voorwerpen wordt gevonden bij bedrijven. Bij hotels, sportaccomodaties, kantoorgebouwen en andere bedrijven liggen miljoenen gevonden voorwerpen op hun eigenaar te wachten. In verreweg de meeste gevallen tevergeefs.

Worden er bij uw organisatie veel voorwerpen verloren en gevonden? Wilt u uw klanten en/of bezoekers beter van dienst zijn en er tegelijk minder werk van hebben en de kosten verlagen? Dat kan allemaal met RTRVR!

Het gebruik van RTRVR is geheel gratis. Het enige dat u nodig heeft is een geschikt toestel (een Android-telefoon of tablet met NFC-functionaliteit en Android 4.1 of hoger), de rest regelen wij voor u.

Indien er een artikel met een RTRVR bij uw balie wordt afgegeven, hoeft uw medewerker de RTRVR alleen maar even tegen het toestel aan te houden en met één druk op de knop ontvangt de eigenaar een bericht waarin staat dat het artikel bij u is ingeleverd en kan worden afgehaald.

Wilt u ook RTRVRs als relatiegeschenk? Voor organisaties die als afhaalpunt opereren bieden we aantrekkelijke tarieven voor RTRVRs met uw naam en/of logo.

Meer weten? Vul het contactformulier in en wij nemen binnen 24 uur contact met u op.

Contactformulier voor afhaalpunen

Vul hieronder de benodigde gegevens in. Velden gemarkeerd met een * zijn verplicht.

Uw naam*

Uw e-mail*

Uw telefoonnummer*

Uw organisatie*

Uw branche

Wilt u ook informatie over RTRVRs met uw naam en/of logo?
 Ja, graag ontvang ik informatie over de mogelijkheden en de speciale tarieven

Eventuele vragen of opmerkingen

Contact Us

We're not around right now. But you can send us an email and we'll get back to you, asap.

Not readable? Change text. captcha txt